Film og TV

Jeg har medvirket i en del film og TV i årenes løp. Her er noen eksempler.

Hotell Cæsar 2014

hotel cæsar

Jeg har medvirket med rollefiguren “Eddie” i ni episoder.

Asfaltenglene 2010

Det er ferie og 12-åringene Maja, Rikke og Ohna driver dank på Ohnas familierestaurant Saigon House. De har store ambisjoner om ikke å løfte en finger denne sommeren, men så dukker politiet opp og finner narkotika gjemt i restaurantens kjølelager. Saigon House stenges og Ohnas storebror blir arrestert. Jentene vet at han er uskyldig men han kan ikke slippes ut av fengsel før narkotikaligaen avsløres. Asfaltenglene tar saken. Min rolle var en journalist, som intervjuet asfaltenglene.

Ballon 2004

ballon

Kortfilm med Mikkel Mosfeldt Instruert af Lasse Lindsteen i 2004. To lassiser sitter på en benk. Den ene har en ballong stikkende ut av øret. Denne ballongen blir omdreiningpunktet for filmen. Medvirkedende: Lassis med ballon i øret – Mikkel Mosfeldt. Lassis som oppdager ballongen – Steen Petersen. Mannen som jager den røde ballon – Malte Sørensen. Ballonsælger – Email S. Tranæs. Filmhold: Instruktør, klip og lyd – Lasse Lindsteen. Fotograf – Kasper Loft Bylov. Special FX make up – Thomas Huus.

Sort/hvit – 2000

sorthvit


Jeg spiller nynazist i ”Sort/hvit” av Moland Film.

I et rom omgitt av nazistiske symboler, sitter Bernt foran datamaskinen sin. Han har gått på internett for å chatte, men først klarer han ikke å innlede en samtale partner. Bare når han prøver seg med et Nietzsche sitat, får han et svar fra Sara. De er enige om å møtes online samme kveld for å snakke videre. Hva Bernt ikke vet er at Sara er svart, og at hennes engasjement i “Black-Power”-bevegelse står for alt de som hans nynazistiske gruppe kjemper imot. På samme måte som at hun ikke har noen anelse om at han er en voldelig hvit nazist. Når de to møtes på internett om natten, går de inn i en slags virtuell-virkelighets hjemmeside. Her kan de møtes i en kunstig animert verden ved å velge en tegnet figur som sitt alter ego. Bernt velger å være Romeo, men ved en feil velger han gærnt nummer, så i stedet blir han Othello, som er svart. Sara velger å være Desdemona. Hun er hvit, og dermed har de to byttet farge på nettet.

Venner og fiender 1998

Venner og fiender (1998) er en norsk versjon av den svenske såpeserien Vänner och fiender. Den ble sendt på TVNorge fra 1998-1999. Serien ble produsert av Jarowskij AB. Det ble i alt produsert 170 episoder.

Serien hadde premiere på TVNorge den 21. september 1998 og har siden gått i reprise på både TV2 og TV2 Zebra.

Komplottet – 1997

Diverse roller i ”Komplottet” på TV3

Leave a Reply